Endret: 23 mar 2018     Opprettet: 4 jan 2018

Rundskriv 4. januar 2018

Godt nytt år til alle våre beboere.

Henting av juletrær

Renovasjonsetaten henter juletrær onsdag 10. januar etter kl 17:

Hentesteder er: Nylænde 23 v/snuplass, Gina Krogs vei 10 v/barnehagen og i krysset Østerlisvingen 2 x Østerliveien.

Plasser juletreet direkte på hentestedene, evt sett de i tørkebåsene, så henter driftstjenesten.

 

Lading av vaskekort og bruk av vaskeriene

Det er en ladestasjon for påfylling av vaskekort hos Bunnpris i Nylænde 5. Husk å reservere tid i vaskeriet ved å bruke vaskerilås på tavla i vaskeriene. Pass på at du fjerner låsen etter at du har vasket, slik at andre beboere kan finne ledig tid.

 

Postkasseskilt og skilt til ringeklokken

Er få kjøpt hos Lambertseter lås/nøkkelservice, ved høyblokka på den gamle Lambertsetersenter, Langbølgen 1, tlf: 22 29 28 30. Vi oppfordrer alle til å påse at postkasse og ringeklokke er merket med standard skilt, slik at det er en enhetlig merking. Dette gir et godt inntrykk til alle beboere og besøkende,

 

Brannforebyggende tiltak

Husk at det ikke må oppbevares klær, sko, osv i oppgangen. Oppgangen er også rømningsvei. På loft og kjeller skal det ikke plasseres eiendeler i fellesarealene. Bruk egen bod og lås den.

Husk å holde utgangsdøren til oppgang og leiligheten låst, åpne ikke for uvedkommende.

 

Varsel om økning i fellesutgiftene

Styret har vedtatt økning i fellesutgiftene. Fra 1.3.2018 økes fellesutgiftene med 4%, pr måned for å kompensere for den generelle prisstigning, samt økning i de kommunale avgiftene. Parkeringsplassene økes fra 1.3.18 til kr 150,- og garasjer til kr 300,- pr mnd.

 

Regler og vedtekter i borettslaget

Nylænde borettslag er et trivelig sted å bo. Vi minner for ordens skyld om at husordensreglene og vedtektene må følges. Vennligst ikke parker foran inngangene. Takk for at du tar hensyn til dine naboer.

 

 

Vennlig hilsen

Styret og driftstjenesten