Kabel-TV og bredbånd

Informasjon om kabel-TV og bredbånd.

Get er leverandør av kabel-tv tjenester til borettslaget, i tillegg til bredbånd, telefoni og digital-tv. Gets servicetelefon 02123 er betjent mandag - fredag mellom kl. 09.00 og 22.00 og lørdag - søndag mellom kl. 12.00 og 20.00. Feilmelding og support kan også meldes på www.get.no .

Gets kunde- og servicemottak er lokalisert i Maridalsveien 323 i tilknytning til hovedkontoret. Her kan man blant annet hente eller bytte dekoder, internettmodem og "gjør det selv-pakker" for telefoni. På Gets hjemmeside www.get.no finner du oversikt over aktuelle forhandlere i lokalområdet, samt produktinformasjon og bestillingsmuligheter.

Euronics på Lambertseter er også Get-forhandler.

Nylænde borettslag inngikk høsten 2009 avtale med Get om digital-tv og bredbånd til alle leiligheter. Dette innebærer at hver husstand kan hente ut en Get HDi-dekoder med digital grunnpakke, som også inneholder bredbåndsmodem. I avtalen ligger også to valgfrie kanaler, som kan bestilles av den enkelte.

Dersom man ønsker raskere bredbånd eller flere kanaler kan dette bestilles i tillegg. Faktura for dette kommer i så fall i posten fra Get. Det er også mulig å bestille andre typer dekodere etter samme prinsipp. Se www.get.no for mer informasjon om tilbudene. For dekoder og kanaler gjelder oppgitte priser, mens bredbåndsprisene er rabattert i den avtalen vi har.

Selv om hver husstand ikke betaler noe for det tilbudet som er inkludert i fellesavtalen må det inngås en kontrakt om utlån av dekoder. Dette er et avtaleforhold mellom den enkelte beboer og Get. Dette betyr også at dekoderen ikke følger leiligheten ved salg, og må leveres inn. Ny andelseier må tegne ny kontrakt. For spørsmål om dette, kontakt Get.

Avtalen med Get er registrert opp mot alle gateadresser i borettslaget, det vil si at man kommer automatisk inn på avtalen med alle tilgjengelige rabatter når man tegner abonnement hos Get.

Ingen må gjøre inngrep i kabel-tv-anlegget som å skru av dekselet på antenne-kontakten og foreta om- eller tilkoblinger. Slike inngrep vil kunne forårsake forstyrrelser på signalene til andre beboere og i verste fall forårsake ødeleggelser i kabel-tv anlegget. Kostnaden ved reparasjon/utbedring av anlegget etter slik inngripen vil belastes den som har forårsaket feilen.